Loading...

Formatie Dreamteam Marathon Meerssen

Van Redactie 0
18 apr 2014

Loop Marathon Meersen onder coaching van Jogger Jo.

Dit jaar stelt marathon Meerssen een dreamteam Marathon Meerssen o.l.v. van Jogger Jo ter beschikking. Vijf personen worden individueel en in groepsverband gecoacht op weg naar hun marathon op zondag 14 september 2014.
Het maakt niet uit welk niveau je hebt: beginnend of gevorderd. Het trainingschema en de voorbereidingen worden specifiek afgestemd op jouw doel.
In de periode mei – augustus zijn er diverse gezamenlijke trainingen en neem je gezamenlijk deel aan wedstrijden die onderdeel uitmaken van je voorbereiding . Daarnaast word je dus ook individueel gecoacht door Jogger Jo.
Als tegenprestatie vragen we je om wekelijks een verslag je via onze site te delen.

In april vindt selectie van het team plaats. Vul daarom onderstaande gegevens in en mail deze naar wedstrijdsecretariaat@marathonmeerssen.nl

  • Naam:
  • Adres:
  • Geslacht:
  • Leeftijd:
  • Telefoonnummer:
  • Niveau: beginnend – gevorderd
  • Motivering deelname (o.b.v hiervan vindt selectie van het dreamteam plaats)

Uit alle inschrijvingen worden 5 mensen gekozen. Eind april wordt bekend gemaakt welke vijf personen als dreamteam marathon Meerssen in 2014 van start gaan.
Jo Schoonbroodt, beter bekend als Jogger Jo, is een hardloop fenomeen in Zuid-Limburg. Hij heeft diverse records in zijn leeftijdsklasse op zijn naam staan, verschijnt bijna bij elke wedstrijd in Zuid-Limburg aan de start en begeleidt en als ervaren loper traint hij diverse andere lopers.
In 2012 interviewde Marathon Meerssen Jo Schoonbroodt, lees hier het interview.
Wil je Jo’s ervaring van de Marathon Meerssen uit 2013 lezen klik dan hier.

© Copyright 1997-2017 Marathon Meerssen
X