Loading...

Aanname tassen en waardevolle spullen

Van Redacteur 0
29 aug 2017

“Tja… daar zit ik weer met die sleutels.” Die ochtend vroeg uit de veren en na een ontbijt in de auto naar de wedstrijd. De organisatie verwijst ons naar een parkeerplaats bij een sporthal. Er is gelegenheid tot omkleden. Mijn tas kan ik eventueel in de kleedkamer laten staan. Ik ben er klaar voor en wil richting Markt lopen. Alleen waar laat ik nou mijn beurs en sleutels? Iets waar iedere hardloper wel eens mee te maken krijgt.

Als extra service biedt de Rabobank Maastricht en omstreken samen met Marathon Meerssen de mogelijkheid om gratis waardevolle spullen en tassen achter te laten op de Markt tijdens de jubileum editie van Marathon Meerssen!

Handiger kan het niet!

De locatie is te vinden binnen bij het Erfgoedhuis,
gelegen op de Markt naast het Gemeentehuis.

De ingang is goed herkenbaar aan de Rabobank Maastricht en omstreken tent voor de ingang!
Geopend van 10.00 uur tot 16.30 uur.

Een veilig en prettig gevoel en service met een 😁

© Copyright 1997-2017 Marathon Meerssen
X