, / 870 0

11e editie Jeugdloop Marathon Meerssen

SHARE

Op zondag 14 oktober 2018 is de 11e editie van de Rabobank Jeugdloop van Marathon Meerssen. Alle kinderen van de basisscholen kunnen meedoen aan deze mooie sponsorloop om zoveel mogelijk geld op te halen voor het
goede doel. Ook dit jaar hebben wij gekozen voor KiKa!

KiKa staat voor Kinderen Kankervrij en heeft als doel om de genezingskans in 2025 naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk.

Marathon Meerssen probeert zoveel mogelijk kinderen te enthousiasmeren een bijdrage te leveren aan KiKa door mee te doen aan deze sponsorloop! Daar hebben wij jouw hulp bij nodig, want alleen samen kunnen we de strijd tegen kinderkanker aan.

Het sponsorformulier is te downloaden via www.marathonmeerssen.nl. Natuurlijk kunnen de kinderen ook op een andere manier met vriendjes, vriendinnetjes of de hele klas geld inzamelen voor het goede doel.
Dit jaar is er een leuke prijs te winnen voor de klas die het meeste geld ophaalt voor KiKa!

Afhankelijk van hun leeftijd lopen de kinderen van groep 1 tot en met 8 drie afstanden:
400 meter (4-5-6 jaar), 800 meter (7-8-9 jaar) en 1200 meter (10-11-12 jaar)
Iedereen ontvangt na de finish een medaille!
Wij vinden meedoen belangrijker dan winnen. Daarom zijn er geen medailles voor de snelste lopers per categorie, maar een leuke tombola! Jouw startnummer is tevens jouw lotnummer. Zo heeft iedere deelnemer kans op een mooie prijs!
Inschrijven voor de Rabobank Jeugdloop kan online of op zaterdag 13 en zondag 14 oktober in café De Keizer aan de Markt te Meerssen.

De Rabobank wil graag iets extra’s doen voor haar klanten. Als je in het bezit bent van een Rabo Jongeren (internet) rekening stort Rabobank het inschrijfgeld na deelname terug. Bij het afhalen van het startnummer kan hiervoor een retourformulier worden ingevuld.

Tevens is er weer gezorgd voor voldoende animatie op de Markt.

Wij hopen weer vele kinderen te mogen verwelkomen op deze sportieve dag.

PASSWORD RESET

LOG IN