, / 1489 0

Parcoursverkenningen 2018

SHARE

Wat is er leuker om door het jaar heen samen met andere lopers te trainen in voorbereiding op één van de wedstrijden van Marathon Meerssen. In navolging van de parcoursverkenningslopen en trails van vorig jaar, heeft Marathon Meerssen haar aanbod aan voorbereidende trainingen dit jaar uitgebreid. Doe mee aan deze speciale Marathon Meerssen verkennings- en/of trailtrainingen. Bij de verkenningslopen kunt je kiezen uit het 5 of 10 km parcours. Kies je voor de trailtrainingen dan wordt een parcours van 15 km gelopen door het nabijgelegen bos van Waterval, Humcoven en Bunderbos. Bij voldoende animo zal er ook een 10 km-variant aangeboden worden.

Verkenningslopen, vertrekken iedere laatste maandagavond van de maand om 19:00 uur op de Markt in Meerssen bij Café de Keizer. Indien voldoende begeleiders aanwezig zijn wordt in verschillende tempogroepen getraind:

  • Groep 1, tempo 5.10 min/km
  • Groep 2, tempo 5.30 min/km
  • Groep 3, tempo 6.00 min/km

De verkenningslopen worden mede mogelijk gemaakt door:

Programma

  • Maandag 7 mei 2018 – Rabobank Parcoursverkenning – 19.00 uur Markt Meerssen
  • Zondag 13 mei 2018 – Gamma/Karwei Trail – 09.00 uur Markt Meerssen
  • Maandag 4 juni 2018 – Rabobank Parcoursverkenning – 19.00 uur Markt Meerssen
  • Zondag 17 juni 2018 – Gamma/Karwei Trail – 09.00 uur Markt Meerssen
  • Maandag 6 augustus 2018 – Rabobank Parcoursverkenning – 19.00 uur Markt Meerssen
  • Zondag 19 augustus 2018 – Gamma/Karwei Trail – 09.00 uur Markt Meerssen
  • Maandag 3 september 2018 – Rabobank Parcoursverkenning – 19.00 uur Markt Meerssen

Alle trainingen vinden plaats onder begeleiding van ervaren trainers. Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een drankje samen na te praten in café De Keizer. Er is geen douche- of kleedgelegenheid aanwezig. Deelname is gratis en op eigen risico. Wel graag vooraf even aanmelden via een mailtje trainingsloop@marathonmeerssen.nl.

PASSWORD RESET

LOG IN